LGBTQI+, Mens & Leven

Hoe hebben wij elkaar ontmoet?

In het kader van Valentijnsdag (ja, ik weet het… commercieel als de neten) wil ik graag een stukje schrijven over hoe wij elkaar hebben ontmoet. Voor het gemak noem ik mijn wederhelft Mevrouw Tokstra, want ze droeg uiteraard nog niet mijn achternaam. Bij deze; hoe hebben wij elkaar ontmoet?

Vintage…?

We hebben wederzijdse vrienden en als het mooi weer is, ga je wel eens wat doen. Terrasje pakken of zo. Er was een marktje, een marktje waar allerlei vintage en hippie spullen werden verkocht. Nou was dat gedeelte niet veel soeps en veel te duur, maar de omgeving was wel mooi. Ik ben altijd op zoek naar onderdelen van oudere camera’s of een leuke oude camera, maar helaas.. het was niet oud genoeg. En het kledingassortiment was ook niet om naar huis te schrijven. Ach ja, lekker belangrijk… Je haalt een drankje en gaat lekker met mensen die je kent ouwehoeren. Dat maakt zo’n marktje weer leuk!

Mevrouw Tokstra zat erbij. Ik had wel eens wat over haar gehoord; ze was een wederzijdse vriendin van mijn vrienden. Toen vond ik haar al een heel leuke vrouw; slim, sarcastisch, had wat met taal en prachtige ogen. Je kan enorm met haar lachen en dat vind ik enorm belangrijk.

Raak

Was het gelijk raak? Nee, daar zijn nog een aantal maanden overheen gegaan. Ik sprak haar regelmatig op feestjes en ik was erg gecharmeerd van haar. Dezelfde interesses, dezelfde mentaliteit hoe je dingen aanpakt… En op een gegeven moment merkte ik dat ze me leuk vond. Ze wist dat ik ook op meisjes viel (ik ben daar altijd vrij open over). En op een gegeven moment gingen we samen muren schilderen. We hebben enorm gelachen… En we flirtten wat. Daar zijn best wel wat feestjes overheen gegaan voordat we de stap durfden te zetten.

Daarna zat ik de halve week thuis en de halve week bij Mevrouw Tokstra.

valentijnsdag

En zo is onze relatie tot stand gekomen. We zijn beide nog steeds geen fan van Valentijnsdag, maar wel héél erg gelukkig met elkaar <3

1 thought on “Hoe hebben wij elkaar ontmoet?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.