Over Mevrouw Tok

Mevrouw Tok… Mevrouw Tok… Huh… Wat is…

…Mevrouw Tok?!

Ik (Scharrelkippetje) ben een dame uit het mooie Brabant. Ik woon in een oud huis (Kippenhok) in Brabant. Verhaaltjes schrijven doe ik al sinds groep 3, maar ik blog sinds ik 18 ben. Dat is al meer dan tien jaar, onder verschillende adressen. Soms succesvol, soms minder succesvol (toen ik bij Web-log/Sanoma zat liep het redelijk goed, alleen toen ze verhuisden naar Typepad is dat stukgelopen). En ik ben altijd bezig met van alles. Ik heb zoveel dingen die ik leuk vind, dat ik me nooit verveel. Schrijven, (strip)tekenen, lezen, klussen in huis, tuinieren… Hoe minder materialen ik eigenlijk heb, hoe fijner de hobby is.

Ik ben getrouwd met Biokippetje. Ze draagt dezelfde achternaam als ik. En ook iemand die met weinig middelen een hoop kan. Ze is net als ik Mevrouw Tok. Wíj zijn Mevrouw Tok.

En waar gaat dit blog dan over?

We bloggen graag over consuminderen, goedkoop wonen, onze hobby’s, lekker eten (vies eten is meer werk), lifestyle, feminisme en ons leven met ons kindje Kuiken.