Site pictogram Mevrouw Tok

Budget Bruiloft #3 5-4 maanden voor de grote dag

En weer een nieuw deel van de ‘Budget Bruiloft’-reeks. Dit was het aantal maanden wat wij hadden, maar we stresskippen enorm afraden. Probeer het niet in 4-5 maanden te regelen, maar trek er een jaar voor uit. Ruim een jaar zelfs.

Keuzestress

Je zult merken dat je moet kiezen. Het mooie aan weinig budget is, is dat je weinig te kiezen hebt. Dus geen keuzestress en dat is heerlijk. Dat geeft enorme vrijheid. Je zult denken: jeetje, wat cliché. Dat is het ook. Maar sommige cliché’s zijn waar.

Er is genoeg te doen!

Het lijkt rustig te zijn, maar ik zal je uit de droom helpen… Echt rustig is het nooit. Het is een tijd van knopen doorhakken. Dat zul je samen moeten doen. Heb je een beetje dezelfde smaak, dan heb je een stuk minder woorden nodig om tot een besluit te komen. Heb je allebei een verschillende smaak, dan kan het iets langer duren voordat jullie daadwerkelijk tot een besluit komen. Dat is niet erg, dat hoort erbij.

Ik hoop dat ik mensen heb geïnspireerd (of herinneringen op heb laten halen). Zelf heb ik er echt plezier in om er over te schrijven, het roept zoveel herinneringen op!

Mobiele versie afsluiten