Site pictogram Mevrouw Tok

Budget Bruiloft #2 8-6 maanden voor de bruiloft

Dit is alweer deel 2 van de serie ‘Budget Bruiloft’. Het gaat sneller dan je het zelf doorhebt! Klik hier voor als je deel 1 hebt gemist. Wat moet je ongeveer allemaal regelen in deze maanden (deze blogjes zijn maar een richtlijn, want wij hebben het zelf idioot snel geregeld. Sneller dan gezond is voor mensen die het rustig aan willen doen)?

Geniet

Ik wil nog een (gratis!) tip geven: geniet ook van de dingen die je in deze maanden geregeld krijgt. Ja, deze maanden kunnen hectisch zijn. Vergeet niet te kijken naar wat je geregeld hebt. Klop jezelf (en je partner) eens op de borst, want je hebt het toch allemaal geflikt. En heel belangrijk: vergeet niet van elkaar te genieten, dat is misschien wel belangrijker dan jullie bruiloft. Het is toch een avontuur wat je samen aangaat.

Wat valt er te regelen in deze maanden?

Deze maanden staan in kader van je gasten en je trouwoutfit. Ze zijn essentieel. De druk zal ietwat opgevoerd worden.

Veel tips spreken eigenlijk voor zich. Nu is het nog rustig. Nu wordt je stressbestendigheid nog niet zó op de proef gesteld. Je zult misschien merken dat het moeilijk is om keuzes te maken, want je kunt niet iedereen uitnodigen en het iedereen naar de zin krijgen. Maar het is jullie feestje. Op jullie dag is er geen plaats om familievetes uit te vechten.

Mobiele versie afsluiten