Mens & Leven

Jij

Iedere ochtend word ik naast je wakker. Of je nou laat thuis bent gekomen of vroeg met een boek in bed bent gekropen. Je ziet er altijd heel schattig uit. Vaak lijk ik wakkerder dan jij, maar in de praktijk is dat niet zo. Het liefst kruip ik nog tegen je aan; je bent zo lekker warm. En je bent mooi. Je hebt geen idee hoe mooi je bent. Heb je wel eens die blauwe kijkers van je gezien? En je lach?

Ik zet graag koffie voor je. Espresso, want dat is de koffie die we bijna altijd samen drinken. Het liefst zou ik zo lang mogelijk bij je blijven liggen, maar het leven gaat door. De logeerhond moet ook uitgelaten worden. Je bent altijd zo lief en je hebt het beste met mensen voor. Altijd zie je het talent in andere mensen, eigenschappen waar anderen blind voor zijn. Je weet het zelfvertrouwen aan te wakkeren, wat soms hopeloze puzzels zijn van duizend stukjes, verspreid door het hele huis. Hoe doe je dat? Ik vind dat zo ontzettend knap! Altijd ben je bereid mensen iets te leren. Je hebt altijd zoveel geduld. Ook met mensen die het lastiger vinden om te leren. Of er minder tijd in willen stoppen om iets te leren.

Als jij ergens actie wilt ondernemen, zet je door. Je bent van het aanpakken. Hoppa, lekker no-nonsense. Weet je dat je een stoere vrouw bent. Ja, dat vind ik echt… Dat vind ik al vanaf het begin. En je laat niet over je heen lopen. Dat is zĆ³’n sexy eigenschap!

Ik hoop dat ik nog iedere dag laat merken dat ik van jou hou en dat ik je aanbid. Ik ben nog iedere dag zo ontzettend gelukkig dat ik met jou getrouwd ben en bij je mag zijn.

1 thought on “Jij

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.