Algemeen

Mevrouw Tok in Blogland

Mevrouw Tok is een project, net als alle vorige blogs die ik heb gehad. Nee, ik ben geen onbekende in blogland. Onder verschillende aliassen en titels. Deze blog is een van mijn vele projecten. Ik heb al meer dan twee jaar ook een andere blog, Graphorama. Toch wilde ik schrijven over lifestyle en andere zaken waar ik op een fotoblog toch ja… minder goed terecht kan. Ik wil gewoon kunnen schrijven, over serieuze en minder serieuze onderwerpen.

Tja, waar ga je dan over schrijven? Ik heb hersenspinsels zat. Dit wordt geen digitaal dagboek, maar gewoon een stukje internet waar ik mijn ongevraagde mening kwijt kan. Bij deze even een begeleidend deuntje om deze eerste post in te luiden;

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.